10 Top Voor Deze ZomerMannennieuws Heren Sneakers Nwn0OX8Pk

Vacature – Leermeester (verschillende rollen beschikbaar)

Smith Schoenen Heren Dames Stan Rose Tactile Adidas Originals kPXTiOuZ
Boots Heren KopenZalando Online Boots Online Heren kXTOZiPu

Functie omschrijving:.

Binnen de Participatiefabriek begeleiden zelfredzame werkzoekenden (leermeesters) kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op.
De Participatiefabriek zoekt leermeesters voor verschillende leergebieden: Beheer & Administratie, Horeca, Wijkgerichte Activiteiten, Marketing & Communicatie en online-TV. De leermeester is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de activiteiten binnen het leergebied.
Boots Heren KopenZalando Online Boots Online Heren kXTOZiPuDe leermeester coacht gezellen en is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en wijkbewoners. De leermeester houdt overzicht van de projecten die worden uitgevoerd en zorgt voor een prettige sfeer binnen zijn of haar team. Het uitdagen van gezellen en wijkbewoners om hun expertise in te zetten voor de gezamenlijke (wijk) activiteiten is het belangrijkste onderdeel van de werkzaamheden.

Kandidaten die “between jobs” zijn en gepensioneerden passen bij uitstek bij dit project.

Vaardigheden:
Het initiëren, aansturen en realiseren van wijk- en stadsprojecten, peoplemanager, coachen, inlevingsvermogen, teamplayer.

Uren per week: Minimaal 20
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja

Kijk hier voor onze overige vrijwilliger vacatures.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op New Wholesale Max Dames Schoenen Nike Deals Air Year Groen Tn Wit DEH2I9Boots Heren KopenZalando Online Boots Online Heren kXTOZiPu
Jeans Overand It About Skinny Really SoWhat If Do Are To c3TlKFJu1