Puma Blauwbasket nl OceanaireMooieschoenen Sneaker Heart QxsBrdCth

Vacature – Leermeester (verschillende rollen beschikbaar)

Teddy Louie Dress King Bellefleur King Teddy Louie Dress Bellefleur CxordeB
Donker Mid Schoenen Sneakers Colfax Caterpillar Bruin Hoge Heren 6YbfyvI7g

Functie omschrijving:.

Binnen de Participatiefabriek begeleiden zelfredzame werkzoekenden (leermeesters) kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op.
De Participatiefabriek zoekt leermeesters voor verschillende leergebieden: Beheer & Administratie, Horeca, Wijkgerichte Activiteiten, Marketing & Communicatie en online-TV. De leermeester is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de activiteiten binnen het leergebied.
Donker Mid Schoenen Sneakers Colfax Caterpillar Bruin Hoge Heren 6YbfyvI7gDe leermeester coacht gezellen en is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en wijkbewoners. De leermeester houdt overzicht van de projecten die worden uitgevoerd en zorgt voor een prettige sfeer binnen zijn of haar team. Het uitdagen van gezellen en wijkbewoners om hun expertise in te zetten voor de gezamenlijke (wijk) activiteiten is het belangrijkste onderdeel van de werkzaamheden.

Kandidaten die “between jobs” zijn en gepensioneerden passen bij uitstek bij dit project.

Vaardigheden:
Het initiëren, aansturen en realiseren van wijk- en stadsprojecten, peoplemanager, coachen, inlevingsvermogen, teamplayer.

Uren per week: Minimaal 20
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja

Kijk hier voor onze overige vrijwilliger vacatures.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Comfortabele Schoen Van Waldlaufer Dames Katja Klittenband Ybf6y7Igv