N91004hBekleidung Levi's Shirt T T Shirt Levi's Jungen Jungen PkO0X8nw

Vacature – Leermeester (verschillende rollen beschikbaar)

Tropical Dames Free Twist 2019 3 8 Kopen Schoenen Nike V4 Maat 0 A4j5RL
Donker be Gratis Verzend Camel Active Bruine PortefeuilleTorfs Nnvm0w8O

Functie omschrijving:.

Binnen de Participatiefabriek begeleiden zelfredzame werkzoekenden (leermeesters) kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op.
De Participatiefabriek zoekt leermeesters voor verschillende leergebieden: Beheer & Administratie, Horeca, Wijkgerichte Activiteiten, Marketing & Communicatie en online-TV. De leermeester is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de activiteiten binnen het leergebied.
Donker be Gratis Verzend Camel Active Bruine PortefeuilleTorfs Nnvm0w8ODe leermeester coacht gezellen en is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en wijkbewoners. De leermeester houdt overzicht van de projecten die worden uitgevoerd en zorgt voor een prettige sfeer binnen zijn of haar team. Het uitdagen van gezellen en wijkbewoners om hun expertise in te zetten voor de gezamenlijke (wijk) activiteiten is het belangrijkste onderdeel van de werkzaamheden.

Kandidaten die “between jobs” zijn en gepensioneerden passen bij uitstek bij dit project.

Vaardigheden:
Het initiëren, aansturen en realiseren van wijk- en stadsprojecten, peoplemanager, coachen, inlevingsvermogen, teamplayer.

Uren per week: Minimaal 20
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja

Kijk hier voor onze overige vrijwilliger vacatures.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op Dsquared2 470 Distressed Outlet Denim Collectie Women Shirt Online tQhCsrdxDonker be Gratis Verzend Camel Active Bruine PortefeuilleTorfs Nnvm0w8O
Louboutin Heren Goedkope Christian Sneakers Louboutins Sale2012 MpUVqzS