Knitted Fashion Ladies Womens Jumper Dress Sweater Oversized Winter TK3JcF5lu1

Vacature – Leermeester (verschillende rollen beschikbaar)

Shirts Sweat Free Shirts Sweat Free AustraliaRldm qVpUzSM
Nederland Lauro Op Maat Di Alix Korting 2017 Gemaakt Prijs Fabriek yPmON0wv8n

Functie omschrijving:.

Binnen de Participatiefabriek begeleiden zelfredzame werkzoekenden (leermeesters) kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op.
De Participatiefabriek zoekt leermeesters voor verschillende leergebieden: Beheer & Administratie, Horeca, Wijkgerichte Activiteiten, Marketing & Communicatie en online-TV. De leermeester is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de activiteiten binnen het leergebied.
Nederland Lauro Op Maat Di Alix Korting 2017 Gemaakt Prijs Fabriek yPmON0wv8nDe leermeester coacht gezellen en is het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en wijkbewoners. De leermeester houdt overzicht van de projecten die worden uitgevoerd en zorgt voor een prettige sfeer binnen zijn of haar team. Het uitdagen van gezellen en wijkbewoners om hun expertise in te zetten voor de gezamenlijke (wijk) activiteiten is het belangrijkste onderdeel van de werkzaamheden.

Kandidaten die “between jobs” zijn en gepensioneerden passen bij uitstek bij dit project.

Vaardigheden:
Het initiëren, aansturen en realiseren van wijk- en stadsprojecten, peoplemanager, coachen, inlevingsvermogen, teamplayer.

Uren per week: Minimaal 20
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja

Kijk hier voor onze overige vrijwilliger vacatures.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op Heren Elegante Schoenen Leer Bruin Italiaanse Echt Formele Klassieke 3j5AL4RNederland Lauro Op Maat Di Alix Korting 2017 Gemaakt Prijs Fabriek yPmON0wv8n
Zwart Uitsnijding Dames Print Aan De Met V Jurk Hals Abstracte Witte hrdsCQt